Gym-Dans

Alles wat je altijd al had willen weten over gym-dans sporten!

Peuter-kleutergym

Thuis klimmen ze op stoelen en banken. Niets lijkt meer veilig voor uw peuter of kleuter. ‘Niet doen! Mag niet! Pas op!’  Het zijn de kreten die uw kind regelmatig thuis te horen krijgt. Wat thuis niet altijd kan en mag, is wel mogelijk in de gymzaal.

Gym-turnen​

Ieder kind kan meedoen aan gymnastiek. Je hoeft nog geen ster te zijn op de brug-ongelijk of op de evenwichtsbalk. Al kun je dat wel worden! Je traint om steeds soepeler en leniger te worden.

Acro-gym​

Acrogymnastiek of ‘sportacrobatiek’ is een relatief nieuwe sport binnen de gymnastiek. Voor acro moet je sterk en lenig zijn. En….je moet het leuk vinden om samen te werken, want je sport niet alleen, maar in een team.

Conditie training dames-heren

Ineens merkt u het: hijgend komt u de trap op. Vroeger nam u twee treden tegelijk…… Iedereen die regelmatig aan lichamelijke beweging doet, voelt zich niet alleen fitter, maar handhaaft of verbetert zijn conditie.

Jazz-dans en streetdance

Kan jij ook niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Dan is jazz-dans ook iets voor jou! Swingende muziek nodigt uit om te bewegen.

Aerobics & Steps

Een fijne manier van bewegen op muziek waarbij het vergroten van het uithoudingsvermogen centraal staat.Aerobics is een methode voor conditietraining die actief, uitdagend en creatief is waarbij de muziek het nog plezieriger maakt.