Badminton

De gezelligste badmintonclub uit Hellendoorn

De afdeling badminton van de SVH kent een recreatief karakter

Het badmintonnen van SVH kent vooral een recreatief karakter, waarbij plezier en ontspanning in deze mooie sport voorop staat. In januari 2016 hebben we ons 30-jarig jubileum gevierd en we hebben zelfs tijden gekend dat we wachtlijsten moesten hanteren. Dat is nu ongekend!

Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom. Lijkt het je leuk om eens mee te spelen, kom dan gerust eens op één van de onderstaande speeltijden om zelf te ondervinden of deze sport iets voor je is. De eerste paar keer geheel vrijblijvend.

Voor de volwassenen zijn er twee verschillende speeltijden

Op de dinsdagochtend van 10.30 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in sporthal De Voordam aan de Koemaste in Hellendoorn. Helaas hebben we in 2017, wegens gebrek aan nieuwe leden, de jeugdgroep moeten opheffen.

De dinsdagochtendgroep

in leeftijd variërend van 50-tigers tot 70-tigers, telt momenteel 20 leden. Op de dinsdagmorgen wordt iedere keer zeer geanimeerd en soms fanatiek gebadmintond, maar steeds in een heel sportieve sfeer.

Op 17 april dit jaar hebben we een intern toernooi gehouden en als afsluiting van het speelseizoen 2017-2018 een plezierige fietstocht, met een smakelijke tussenstop bij het Overveen in de buurt van Rijssen en een gezellig etentje bij Intenz aan de Ninaberlaan in Hellendoorn. De foto’s hieronder spreken voor zich.

De donderdagavondgroep

bestaat momenteel uit 18 leden en nieuwe leden zijn ook hier van harte welkom. Na een warming up beginnen we eerst met het “husselen”. De badmintonrackets worden op de grond gelegd en willekeurig worden de rackets opgepakt om dubbeltallen te vormen. Na 2 ronden is het “vrij spel” en kun je je gaan uitleven in een enkel- of dubbelspel.

Meer info

Neem contact op met voorzitter Henk ter Steege

Zin om mee te spelen?

Kom gezellig een keer mee trainen. Of meld je aan.