Ledenadministratie

Aanmelden als lid

Je gaat naar het sportonderdeel waaraan je wilt deelnemen.

Je kunt eerst een tweetal lessen vrijblijvend volgen om te kijken of dat onderdeel wat voor je is. Daarna kun je beslissen of je lid wilt worden.

Online aanmelden via deze site

SVH vraagt ook om een gezondheidsverklaring, de betreffende leiding is zo op de hoogte van de eventuele beperkingen van de deelnemer en kan zo de (oudere) deelnemer ook wijzen op de risico’s van sport. Download de gezondheidsverklaring.

De contributie wordt per maand afgeschreven door middel van automatische incasso. Het is berekend op jaarbasis en wordt geheven in 12 maandelijkse termijnen.

Administratiekosten: SVH berekent bij elke inschrijving een eenmalige bijdrage van €5,-

Afmelden als lid

Schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie:

Agnes Tempert, Raadhuisstraat 10, 7447 HP Hellendoorn. Afmelden kan/gaat niet via de leiding.

Afmelden via e-mail: KLIK HIER

Als je je per e-mail afmeldt, ontvang je altijd een bevestigingsmail. Op schriftelijke afmeldingen ontvang je alleen een bevestiging wanneer je mailadres bekend is bij de ledenadministratie.

Bij Badminton en Gym-Dans sporten is afmelden per maand mogelijk. Het opzeggen van het lidmaatschap dient dan ook altijd vóór het begin van de volgende maand te gebeuren.

Voor Volleybal geldt dat afmelden alleen kan voor 1 januari en voor 1 juli, dit vanwege de verschuldigde bondscontributie. Bij afmeldingen in andere maanden dient het volleybalbestuur akkoord te geven.

SVH wil graag weten waarom je stopt met je sport. Hieruit kunnen we mogelijk informatie halen waarmee we bijvoorbeeld situaties of zaken kunnen aanpassen. Een voorbeeld van een afmeldingsformulier vind je hier onder.

Uw lidmaatschap wijzigingen


U wilt van sport veranderen.

Een adreswijziging doorgeven.

Uw telefoonnummer aanpassen.

Of uw bankgegevens veranderen.

Dat kunt u doen door het online wijzigingsformulier in te vullen.

Zo blijven wij contact met u houden.