Algemene Ledenvergadering SVH

Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 11 oktober vindt de Algemene Ledenvergadering plaats van Sportvereniging Hellendoor in de kantine van Sporthal De Voordam. Aanvang: 19.00 uur.

De agenda ziet er als volgt uit:

 1. Opening en vaststelling agenda
  Mededelingen en inventarisatie rondvraag
 2. Terugblik 2022
 3. Bestuurszaken
 4. Toelichting jaarrekening 2022
 5. Verslag kascontrolecommissie
 6. Vacatures
 7. Rondvraag
 8. Sluiting
Klepperbeach opening 7 (Klein)

ALV 2022

Dit jaar wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden op woensdag 7 september.

Om 19.30 uur op de gloednieuwe sport locatie Klepperbeach Hellendoorn.

Neem sportkleding mee als je na de vergadering zin hebt in een lekker potje beachen.

Background-Recreatiesporten

Tijd voor sporten!

SVH is een vereniging in beweging. Een lange tijd was dat bewegen bij veel mensen helaas minimaal.

Daar gaan we nu verandering in brengen door onze recreatiesporten te promoten. Je hebt waarschijnlijk de borden en posters al gezien in onze gemeente.

Verbeter je basisconditie, voel je fit, maak samen plezier. Sporten zonder verplichtingen, afzien of prestaties neerzetten. Er mag gezweet worden maar er worden geen fysieke grenzen verlegd. Het gaat om gezellig en gezond sporten en een makkelijke manier om mensen te leren kennen.

Vind jij het ook tijd om te sporten? Kom gratis meetrainen en maak kennis met SVH badminton, volleybal, gym-aerobics of sportfit 60+.

Meer informatie vind je op de recreatiesport pagina.

Recreatiesport contactpersonen, vlnr: Joke Klink, Annemiek Bossink, Henk ter Steege
lintje-knip

Opening kantine De Voordam

Afgelopen dinsdag, 1 september, is op feestelijke wijze de verbouwde kantine geopend.

Nadat in maart alles abrupt ten einde kwam door corona, werd de geplande verbouwing rondom de bouwvak meteen naar voren geschoven. 2 Nieuwe ramen zijn geplaatst, waardoor er vanuit de kantine een wijder zicht is in de zaal.

Heren 1 van de volleybalafdeling heeft daarna meteen de handen uit de mouwen gestoken door de boel te schilderen, een nieuwe stamtafel te maken en een prachtig mooie vloer te leggen. Stoelen zijn gerepareerd, nieuwe lampen opgehangen en als klap op de vuurpijl zijn de ramen voorzien van een prachtig folielaag. De heren zijn namens SVH bedankt voor hun inzet middels een dinerbon!!

Een feestelijk opening met toeters en bellen kan er natuurlijk in deze tijd niet gehouden worden. Een Walk-Trough is het uiteindelijk geworden. Alle afdelingen van SVH hadden bij de ingang een eigen stand waar informatie werd gegeven en vragen gesteld konden worden.

Bij de volleybalafdeling kon men tevens een stembiljet ophalen. Leden konden stemmen over het gebruik van ‘reserve’s’, voortgekomen uit de fusie met Flash destijds.

De leden mochten stemmen of SVH VC dit bedrag mag gebruiken voor het realiseren van vaste beachvelden in Hellendoorn. Uiteindelijk hebben 32 leden gestemd. Uitslag van de stemming is 32 leden voor en 0 leden tegen. Groen licht voor het bestuur dus om verder te gaan met het realiseren van deze velden.

Ook is er aandacht gegeven aan de nog openstaande vacature’s binnen SVH.

We zijn nog op zoek naar:

 • Een enthousiast persoon voor het secretariaat van SVH;
 • Een enthousiast persoon als algemeen bestuurslid van SVH;
 • Een enthousiaste coördinator van de kantine van SVH.

Zonder vrijwilligers is onze vereniging nergens!! Je kunt je aanmelden bij secretariaat@svh-hellendoorn.nl

Na een toespraak van Richard van Dijk mocht Arjan Albertsboer, samen met de andere heren van het 1e,  het lint doorknippen, waarmee de vernieuwde kantine officieel in gebruik genomen kon worden.

Uiteindelijk werd er nog afscheid genomen van secretaris Cristel Hekkert. Ze gaat het bestuur van SVH verlaten. Ze heeft in de afgelopen 3,5 jaar ontzettend veel gedaan en gerealiseerd, waarvoor we haar zeer dankbaar zijn.
Als dank ontving ze een prachtige bos bloemen. 

De meeste sporters zijn alweer druk bezig met trainen. Laten we hopen dat we allemaal gezond blijven en dat we dit seizoen dan wel kunnen afsluiten met een drankje in de kantine.

Tot ziens in de Voordam!!

kantine 2020

ALV 2020

Beste leden van SVH,

Helaas was het afgelopen seizoen een bijzondere periode die we vanwege Corona niet op een leuke manier hebben kunnen afsluiten.

Gelukkig start binnenkort het nieuwe sportseizoen weer en wij hopen dat we er met alle leden weer een mooi seizoen van kunnen maken.

In de tijd dat de sporthal dicht was en in de zomerstop hebben de mannen van Heren 1 niet stil gezeten. Zij hebben ervoor gezorgd dat de kantine van de Voordam verbouwd is. Doordat er 2 extra ramen zijn geplaatst, is er een beter zicht op de sporthal. Ook hebben zij de vloeren en de muren aangepakt. Het ziet er prachtig uit!

Sport Vereniging Hellendoorn begint het jaar ondanks alle corona perikelen met een frisse start. De eerste algemene ledenvergadering op 1 september gaat namelijk gepaard met een zogeheten  Walk Through.

Wanneer: Dinsdag 1 september
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Waar: Sporthal De Voordam

Geef je op voor de Walk Through Algemene Leden Vergadering via onderstaande knop.

Lees HIER meer over de Walkthrough ALV in het krantenartikel van de Tubantia.

WhatsApp Image 2020-05-20 at 21.58.03

Volleybal traint op gras

De dames en heren van SVH volleybal zijn weer volop aan het trainen.

Volgens de richtlijnen van het RIVM dient dit in de buitenlucht plaats te vinden en dat is zeker geen straf met dit heerlijke weer. De trainingsavonden eindigen elke week met een verfrissende bui van de sproei-installatie van de voetbal.