Opening kantine De Voordam

Afgelopen dinsdag, 1 september, is op feestelijke wijze de verbouwde kantine geopend.

Nadat in maart alles abrupt ten einde kwam door corona, werd de geplande verbouwing rondom de bouwvak meteen naar voren geschoven. 2 Nieuwe ramen zijn geplaatst, waardoor er vanuit de kantine een wijder zicht is in de zaal.

Heren 1 van de volleybalafdeling heeft daarna meteen de handen uit de mouwen gestoken door de boel te schilderen, een nieuwe stamtafel te maken en een prachtig mooie vloer te leggen. Stoelen zijn gerepareerd, nieuwe lampen opgehangen en als klap op de vuurpijl zijn de ramen voorzien van een prachtig folielaag. De heren zijn namens SVH bedankt voor hun inzet middels een dinerbon!!

Een feestelijk opening met toeters en bellen kan er natuurlijk in deze tijd niet gehouden worden. Een Walk-Trough is het uiteindelijk geworden. Alle afdelingen van SVH hadden bij de ingang een eigen stand waar informatie werd gegeven en vragen gesteld konden worden.

Bij de volleybalafdeling kon men tevens een stembiljet ophalen. Leden konden stemmen over het gebruik van ‘reserve’s’, voortgekomen uit de fusie met Flash destijds.

De leden mochten stemmen of SVH VC dit bedrag mag gebruiken voor het realiseren van vaste beachvelden in Hellendoorn. Uiteindelijk hebben 32 leden gestemd. Uitslag van de stemming is 32 leden voor en 0 leden tegen. Groen licht voor het bestuur dus om verder te gaan met het realiseren van deze velden.

Ook is er aandacht gegeven aan de nog openstaande vacature’s binnen SVH.

We zijn nog op zoek naar:

  • Een enthousiast persoon voor het secretariaat van SVH;
  • Een enthousiast persoon als algemeen bestuurslid van SVH;
  • Een enthousiaste coördinator van de kantine van SVH.

Zonder vrijwilligers is onze vereniging nergens!! Je kunt je aanmelden bij secretariaat@svh-hellendoorn.nl

Na een toespraak van Richard van Dijk mocht Arjan Albertsboer, samen met de andere heren van het 1e,  het lint doorknippen, waarmee de vernieuwde kantine officieel in gebruik genomen kon worden.

Uiteindelijk werd er nog afscheid genomen van secretaris Cristel Hekkert. Ze gaat het bestuur van SVH verlaten. Ze heeft in de afgelopen 3,5 jaar ontzettend veel gedaan en gerealiseerd, waarvoor we haar zeer dankbaar zijn.
Als dank ontving ze een prachtige bos bloemen. 

De meeste sporters zijn alweer druk bezig met trainen. Laten we hopen dat we allemaal gezond blijven en dat we dit seizoen dan wel kunnen afsluiten met een drankje in de kantine.

Tot ziens in de Voordam!!

Deel dit bericht