3FM Serious Request: The Lifeline

3FM zet zich ook dit jaar weer met man en macht in om geld op te halen voor het Rode Kruis. In de week voor kerst (18-24 december) gaan wij te voet van Goes naar Groningen om geld op te halen in de strijd tegen mensenhandel. We lopen in totaal 500 kilometer van plaats naar plaats en van actie naar actie om aandacht te vragen voor dit wereldwijde probleem. 24 uur per dag doen de DJ’s verslag van hun tocht en zijn ze live te volgen op radio, online en op televisie.

Op 23 december lopen wij van Hellendoorn naar Ommen. Nu zijn we opzoek naar een aantal gezellige sportievelingen die het leuk lijkt om een stuk mee te lopen en op die manier samen met ons een prachtig bedrag op te halen voor het Rode Kruis. Lijkt het jullie nou leuk om mee te lopen? Meld je dan aan via de volgende link:

https://pos.cmtickets.com/fbac91d0-d9de-11e9-a0fc-f10b63c7d9df/step1

De donatie die je doet (10 euro per persoon om je in te schrijven voor het meelopen) gaat natuurlijk volledig naar het Rode Kruis.

Het zou fantastisch (en gezellig) zijn als jullie met een groepje meelopen. Let op: Je moet wel zelf voor vervoer terug zorgen.

Deel dit bericht