Een flitsende start voor MA 2

Met een goed gevulde tribune ging de wedstrijd om 11:30 van start.

Vanaf het begin van de eerste set speelden de meiden van SVH hun eigen spelletje. Met een flinke servedruk en mooi samenspel, won SVH de eerste set met 25-12! Een spetterend begin.

De tweede set kreeg SVH het zwaarder te voorduren. Door vooral onrust en fouten van eigen kant, kroop Devoko steeds dichterbij. Tot 15 punten ging het gelijk op. Gelukkig wisten de meiden van SVH het eigen spel terug te vinden en met een paar prachtige aanvallen de set alsnog af te sluiten met 25-18.

Twee sets in de pocket! De 3e set was dus erop of eronder!

Maar geen vuiltje aan de lucht, want de meiden hebben bewezen prima te kunnen presteren onder druk. Wat een prachtig spel lieten ze zien in de 3e set. Door de rust en structuur aan de kant van SVH konden de meiden vol aanvallen, wat resulteerde in een eindstand van 25-9!

De winst was dus binnen! Maar tevreden waren we pas wanneer we de wedstrijd af konden sluiten met 4-0. De meiden gingen fanatiek het veld in en speelde hun spelletje van de 3e set door. Het resultaat: ook de laatste set werd gewonnen met 25-8. Met deze prachtige afsluiting zijn eerste 5 punten binnen!!

Een goed begin dus voor SVH . Dinsdag gaan de meiden weer hard aan de bak op training om volgende week weer zo’n mooi resultaat te behalen.

Aanstaande zaterdag spelen de meiden van MA 2 thuis in Hellendoorn. Dit keer nemen ze het op tegen Pollux MA 1 om 11:30.

Links naar rechts bovenste rij: Anne Koopman – Megan Hoogland – Merle Tibbe – Lynn van Dam – Marith Hekkert – trainster/coach Mieke Nijveld

Links naar rechts onderste rij: Lieke Middag – Nina van der Velden – Joni Wijnen – Tara Geuzendam – Maud te Luttenhorst – Fleur Broens