Fietsdag badminton-groep

Afsluiting speelseizoen 2018-2019 van de dinsdagmorgen-badmintongroep.


Op dinsdag 9 juli hadden we voor de 29e keer onze jaarlijkse fietsdag van de badmintongroep op dinsdagmorgen. Ook dit keer weer georganiseerd door Rieky Houthuijse en Henny Bergman, nu in de vorm van “happen en trappen”.
Na een mooie fietstocht door de prachtige omgeving van onze mooie gemeente kwamen we aan bij onze eerste (koffie)stop: “de Reggestee” gelegen aan de Hancateweg Oost 5 in Hellendoorn.

Een  schitterend verbouwde boerderij met een vakantiewoning in het voorhuis en een Bed & Breakfast in het Bakhuis en de Boerderijkamer. Daarnaast is er in de ruime Reggedeel de mogelijkheid  voor familiefeestjes of bijeenkomsten. Daar genoten we van een kop koffie of thee met natuurlijk iets lekkers erbij.

Na de koffie hebben we een mooie wandeling gemaakt door het Hancaatse landschap.

Daarna weer op de fiets op weg naar onze volgende stop. Heel verrassend: we arriveerden bij Krönnenzommer waar we de lunch hebben genoten: een  kop soep, knapperige, nog warme broodjes,  een onvolprezen kroket en met als mooie afsluiter een lekker toetje. Onze volgende stop was “Boerderij De Brummel”  van de familie Blekkenhorst, Zuidelijke Kanaaldijk 1. We kregen een warm welkom van Mathilde (op de thee bij Til) en Hans en vervolgens gingen we  direct aan de slag met micro-boerengolf.

Het kostte de nodige zweetdruppels, maar daarna konden we bijkomen in de tuin van de familie Blekkenhorst onder het genot van koffie, thee of een drankje.

Toen werd het zo langzamerhand  tijd om aan de terugreis  te beginnen  richting  Hellendoorn en hebben we een gezellige fietsdag afgesloten met een lekker etentje bij Intenz aan de Ninaberlaan

Deel dit bericht